Архив на: БККАБТ

Политика за защита на личните данни

При използване на уебсайт https://bullterrierbg.org/ твоите лични данни се обработват от Български киноложки клуб Английски Бул Териер
Ние обработваме твоите лични данни на следните основания:
• Въз основа на закон – когато имам законово задължение и/или основание произтичащо от нормативните актове;
• Въз основа на твоето изрично съгласие – във всички останали случаи
Цели на обработката:
• установяване на самоличността на субектите на данни;
• подготовнка, управление и изпълнение на вашите заявки за членство, за изложби и т.н.;
• изготвяне и изпращане на фактура (сметка) за услугите, които използваш при нас;
• уведомление за всичко, свързано с услугите, които ползваш при нас;
• запазване на кореспонденция във връзка с направени заявки, докладване на проблеми и др.
На това основание е възможно да обработваме следните данни:
• лични данни за контакт – телефонен номер и/или имейл;
• данни за идентификация – трите имена, единен граждански номер или личен номер на чужденец, постоянен адрес, номер на лична карта;
• данни за направените поръчки чрез потребителския профил;
• писма, информация за заявките ви за отстраняване на проблеми, жалби, молби, оплаквания; друга обратна връзка, която получаваме от вас;
• всяка друга информация, която е необходима за предоставяне на конкретната услуга и без която услугата не би могла да бъде предоставена;
• клиентски номер, код или друг идентификатор, създаден за идентификация на потребители;
• други лични данни, предоставени от теб или от трето лице при сключване или по време на действие на договор с нас.
Предоставяне на твоите данни на трети лица:
Ние предоставяме твои лични данни на трети лица, за да предложим качествено и комплексно обслужване. Не предоставяме твои лични данни на трети лица, преди да се уверим, че са взети всички технически и организационни мерки за защита на тези данни като се стремим да осъществяваме строг контрол за изпълнение на тази цел. В този случай ние оставаме отговорни за конфиденциалността и сигурността на данните.
Лични данни предоставяме на следните категории получатели (администратори на лични данни):
пощенски оператори, с оглед изпращане на пратки, допълнителни споразумения и други документи;
• адвокати, вписани съгласно Закона за адвокатурата;
• банки за обслужване на плащанията;
• лица, които по възлагане поддържат оборудване, софтуер и хардуер, използвани за обработка на лични данни и необходими за дейността на дружеството
• лица, извършващи консултантски услуги в различни сфери.
Данните, събрани на това основание изтриваме 5 години след прекратяване на взаимоотношенията с вас. Срокът е определен от 5-годишния давностен срок за възможните претенции.
Когато изпълняваме наши законови задължения
Възможно е в закона да е предвидено задължение за нас да обработваме личните ти данни.
В тези случаи ние сме длъжни да извършим обработката, като например:
• задължения по Закона за мерките срещу изпиране на пари;
• изпълнение на задължения във връзка с продажбата от разстояние, продажбата извън търговския обект, предвидени в Закона за защита на потребителите;
• предоставяне на информация на Комисията за защита на потребителите или трети лица, предвидени в Закона за защита на потребителите;
• задължения, предвидени в Закона за счетоводството и Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и други свързани нормативни актове, във връзка с воденето на законосъобразно счетоводство;
• предоставяне на информация на съда и трети лица, в рамките на производство пред съд, съобразно изискванията на приложимите към производството нормативни актове;
Данните, събрани съгласно предвидено задължение в закона, изтриваме след като задължението за събиране и съхранение бъде изпълнено или отпадне.
Предоставяне на твоите данни на трети лица:
Когато по закон за нас е предвидено задължение, е възможно да предоставим лични данни на компетентния държавен орган, физическо или юридическо лице.
Обработка на основание – изрично съгласие
Ние обработваме Вашите лични данни на това основание само след изрично, недвусмислено и доброволно съгласие от ваша страна. Няма да предвиждаме каквито и да е неблагоприятни последици за вас, ако откажете обработването на личните данни.
Ако ни дадете съответното съгласие и до неговото оттегляне или прекратяване на всякакви договорни отношения с вас:
• изготвяме подходящи за вас предложения за продукти или услуги които предлагаме;
Оттегляне на съгласието
Предоставените съгласия могат да бъдат оттеглени по всяко време. Ако оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, ние няма да използваме личните ви данни и информация за определената по-горе цел.
За да оттеглиш даденото съгласие е необходимо само да се свържеш с нас на посочените контакти.
Данните, събрани на това основание, изтриваме при искане от ваша страна или 2 години след първоначалното им събиране.
Защита на твоите лични данни
За осигуряване на максимална защита на личните данните на своите служители и клиенти, ние прилагаме всички необходими организационни и технически мерки, предвидени в Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, както и най-добрите практики от международни стандарти заедно с практическите разяснения и практики дадени от Комисията за защита на лични данни последно обновени от дата 01.04.2019г.
С цел максимална сигурност при обработка на личните данни в т.ч. при пренос и съхранение на вашите данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране, псевдонимизация и други.
Работим с единствено с обработващи лични данни, които осигуряват еквивалентни стандарти за сигурност и са приведени към изискванята на Регламента (ЕС) 2016/679.
Лични данни, които сме получили от трети лица
В някои случаи се налага да обработваме ваши лични данни, които не са ни предоставени от вас лично, а сме получили от трети лица. Това са следните данни:
Данни от наши партньори – в изпълнение на договорни задължения или сред изрично съгласие от субектите на лични данни
• Данни от наши потребители – препоръки, предоставяне на данни за страни по договор и др.
Права на Потребителите
Кaто потребител можеш да упражняваш своите и на имейл info@bullterrierbg.org
Ти имаш всички права за защита на личните данни, като отребителите има право на:
Информираност (във връзка с обработването на личните му данни от администратора);
• Достъп до собствените си лични данни;
• Коригиране (ако данните са неправилни или неточни);
• Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“);
• Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни;
• Възражение спрямо обработването на негови лични данни;
• Да не бъдеш обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране, което поражда правни последствия теб или по подобен начин те засяга в значителна степен;
• Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата ти са били нарушени.
Можеш да поискаш изтриване на своите данни, ако:
• Личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
• Оттеглиш своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
• Възразиш срещу обработването и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
• Личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
• Личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение, установено от закона;
• Личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество на деца и съгласието е дадено от носещия родителска отговорност за детето.
Можеш да ограничиш обработването на лични данни от наша страна, когато:
• Оспориш точността на личните данни;
• Обработването е неправомерно, но не желаеш личните данни да бъдат изтрити, а изискваш вместо това ограничаване на използването им;
• Ние не се нуждаем повече от личните данни за целите на обработването, но ти ги изискваш за установяването, упражняването или защитата на правни претенции;
• възразяваш срещу обработването в очакване на проверка дали нашите законни основание за обработка имат преимущество пред интересите ти.
Право на жалба до надзорния орган
Можеш да подадеш жалба срещу незаконосъобразно обработване на личните ти данни до Комисия за защита на личните данни или до компетентния съд.
Политика за използваните „бисквитки“ (“cookies”)
1. Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето преживяване в сайта. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Молим да се запознаете с настоящата политика за бисквитки, преди да пристъпите към използване на уебсайта https://bullterrierbg.org/
2. Бисквитките представляват малки файлове, съдържащи символи, най-често букви и цифри, които се съхраняват на Вашето устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да работи по-добре, по-бързо, като запазват определена информация, свързана с Вашите предпочитания, които сте избрали преди това.
3. Бисквитките се използват, за да направим сърфирането в рамките на нашия уебсайт по-бързо и по-добро. Информацията, която се събира от бисквитките е статистическа и се използва, за да отстраним проблеми при сърфирането и диагностика. Използваме и бисквитките на някои външни библиотеки като тези на Google AMP HTML, за да направим всичко на сайта по-бързо.
4. Бисквитките се използват, но не само и за сигурност на връзката и/или за събиране на обобщена статистическа информация. Те могат да бъдат използвани:
• За да разпознаят потребителя в рамките на конкретната сесия. След приключване на сесията, затваряне на браузъра или изход от уебсайта, те се изтриват.
• Да служат за контролиране на сигурността в сайта.
• Да запомнят настройки и предпочитания на потребителите на уебсайта.
• Да събират и запазват статистическа и анонимна информация относно броя посещения, разглежданите страници и активността на уебсайта. Тези бисквитки помагат за подобряване на полезното действие на уебсайта.
• Информация за използването на бисквитките и дали сте се съгласили или не с използването на бисквитки на този сайт.
Бисквитките не се използват за цели, различни от посочените тук. Използваните бисквитки се запазват само за определен период от време и не съхраняват лични данни. Те не се използват за установяване на конкретна самоличност.Информацията, събрана от бисквитките при използването на нашия уебсайт, се съхранява по напълно сигурен начин.
5. Бисквитките не са абсолютно необходими, за да използвате уебсайта на компанията. Винаги можете да изтриете или блокирате бисквитките, като направите необходимите настройки на браузера си.
За повече информация относно бисквитките посетете www.allaboutcookies.org.

Публикувано в За клуба | Коментирайте

ОБЩО СЪБРАНИЕ НА БККАБТ

Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Български киноложки клуб английски бултериер“ – София, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ свиква общо отчетно събрание на 05.05.2019 г. в 10 ч. в София, бул. Симеоновско шосе № 66, хотел „Брод“, конферентна зала, при следния дневен ред:

Дневен ред:

1. Приемане на нови членове на сдружението;

2. Отчет на управителния съвет за дейността през 2018 г. и приемане на отчета;

3. Приемане на програма за дейността и бюджета през 2019 г.;

4. Промяна в устава на сдружението;

5. Подготовка за провеждане на клубна изложба през настоящата година;

6. Разискване на други въпроси.

*При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

Вашето присъствие на събранието е желателно, като припомняме, че годишният членски внос за настоящата година следва да се заплати до 05.05.2019 г. Членският внос е 40 лв., а новите членове внасят и първоначална (встъпителна) членска такса в размер на 20 лв. Последна възможност за плащане ще имате на самото събрание. Членове, които не са заплатили своята такса няма да имат право на глас.

За повече информация можете да се обърнете към:

Десислава Капанъкова – касиер и секретар на БККАБТ

тел. 0882 541 800

е-mail: info@bullterrierbg.org

С УВАЖЕНИЕ:

УС НА БКК АНГЛИЙСКИ БУЛТЕРИЕР

http://hotelbrod.com/

Публикувано в За клуба, Новини | Коментирайте

DOCTOR BULL KENNEL (FCI 66/17)

DOCTOR BULL Kennel, гр. Сливен
Регистрационен №: FCI 66/2017
Собственик: д-р Цветан Сарачев
ветеринарен лекар

За връзка:

Мобилен: 0877416632
E-mail: sarachev@abv.bg

През 2011 внесох първото си куче от любимата порода. Основната ми цел е да развъждам висококачествени, елитни, красиви и здрави кучета.

Публикувано в Развъдници | Коментирайте

STAR FROM HEAVEN (FCI 45/17)

STAR FROM HEAVEN Kennel, гр. София
Регистрационен №: FCI 45/17
Собственик: Велислава Спасова-Стайкова

За връзка:

Мобилен: (+359) 0888 389 793
E-mail: dr.vili_vet@abv.bg

Публикувано в Развъдници | Коментирайте

Клубна изложба 2017 – Резултати от изложбата и класиране

Миниатюрен Бултериер / Bull Terrier Miniature

МЪЖКИ / MALE

Клас  Бебе  / Baby Class

Terrigan Hide And Seek Very Promising / I place

(S. Panda Of Bully Lake & D. Crunchy Biscuit of Brnensky Bull)

Клас Млади / Junior Class

Beautiful Beast From The Hood - Very Promising / I place

(S. Exclusive Gift Terra Viva & D. Silver Lady von Bercek)

Клас Шампиони / Champion Class

Grasco’s Celio Balbino For Imperator Bull – Excellent / I place / Best Male / BOB

(S. Grasco’s Ring Of Fire & D. Grasco’s Train Blues)

ЖЕНСКИ / FAMALE

Клас  Бебе  / Baby Class

Terrigan Hate To Wait - Very Promising / I place / Best Baby

(S. Panda Of Bully Lake & D. Crunchy Biscuit of Brnensky Bull)

Клас Млади / Junior Class

Imperator Bull Zoura - Very Promising / I place / Best Junior

(S. Grasco’s Celio Balbino For Imperator Bull & D. Hot Imperator Bull Eos Tanagros)

Интермедия / Клас Intermediate Class

Terrigan Double Cream - Excellent / I place

(S. Ch.Panda Of Bully Lake & D. Ch. Go-Go Shadow`S Kate)

Клас Открит / Open Class

Funny From The Hood - Excellent / III place

(S. Exclusive Gift Terra Viva & O. Silver Lady von Bercek)

Hot Imperator Bull Eos Tanagros - Excellent / II place

(S. Urban Chaos Eos Tanagros & D. Helena Montana Eos Tanagros)

Terrigan Back Off - Excellent / IV place

(S. Ch. Isengrin Du Domaine D`Odin & D. JCh. Go-Go Shadow`s Kiki Di)

Crunchy Biscuit of Brnensky Bull - Excellent / I place / Best Female / BOS

(S. Ch. Merlindan Captain Chaos & D. Ch. April Blossom Of Brnensky Bull)

***   ***   ***

Стандартен Бултериер / Bull Terrier Standard

МЪЖКИ / MALE

Клас  Бебе  / Baby Class

Blackseabull Draxler - Very Promising / II place

(S. Bagatur Dance of Passion Boogie & D. Barbie By Katarina Bulls)

Blackseabull Silver - Very Promising / I place / Best Baby

(Bagatur Dance of Passion Boogie & D-City Red Rose)

Blackseabull Spike - Very Promising / III place

(Bagatur Dance of Passion Boogie & D-City Red Rose)

Клас Млади / Junior Class

Cuba Libre From Bullfactor - Excellent / I place / Best Junior

(S. Ch. Siradella’s Frosty Boy & D. Amorfa From  Bull Factor)

Chivas Regal From Bullfactor – Very Good

(S. Ch. Siradella’s Frosty Boy & D. Amorfa From  Bull Factor)

Leonardia Hand Gun - Excellent / III place

(S. Teirwgwyn Top Gun & D. Leonardia Get On Top)

Leonardia Hang Over - Excellent / II place

(S. Teirwgwyn Top Gun & D. : Leonardia Get On Top)

Blackseabull Buckley - Excellent / IV place

(S. Bagatur Dance of Passion Boogie & D. Mona Lisa Firebox)

Интермедия / Клас Intermediate Class

Sunshine Bulls Heartbreaker - Excellent / II place

(S. Cerwyn Hacker & D. Sunshine Bulls Bamba La Bomba)

Amazing Dark Knight - Excellent / I place / Best Male / BOB

(S. Chico Von Chiorean & D. Jane Von Chiorean)

Sunshine Bulls Arcos Wite Boy - Excellent / III place

(S. Sunshine Bulls Crazy Love & D. Sunshine Bulls Britni)

Bull Syndrome Bruce Dickinson - Excellent / IV place

(S. Green Road Adventure & Cosmic Light)

Клас Открит / Open Class

Bagatur Silverline Topper - Excellent / II place

(S. Ch.Siradella’s Beluga Sunshine Bulls & D. Bagatur Tracian Satra)

Nazar’s  Bull Prince - Excellent / VI place

(S. Rebelside Big Boss of Imperator Bull & D. Cleopatra From Birminghabrovo)

Whiski Boy Danube’s Pride - Excellent / I place

(S. Coll Bull Castor & D. Rita Tiger Heat)

Nazar’s Bull Quartz Stone - Excellent

(S. Nazar’s Bull Kaiser Of Birminghabar & D. Divine Intervention From Birminghabrovo)

Nazar’s Bull Playboy – Very Good

(S. Rebelside Big Boss of Imperator Bull & D. Cleopatra from Birminghabrovo)

Amand The Congueror Bull – Excellent / III place

(S. Topfuel Myth of Tyebar & Episode White Predators)

Клас Шампиони / Champion Class

Siradella’s Frosty Boy - Excellent / II place

(S. Moonflower Druida & D. Siradella’s  Xindy Crawford)

Nemo Von Chiorean - Excellent / I place

(S. Zeno Von Chiorean & D. Fly Von Chiorean)

Клас Ветерани / Senior Class

Samuel from Fighting Angels - Excellent / I place

(S. Terjos Devil In Disqise & D. Karmen From Speaking Eyes)

ЖЕНСКИ / FEMALE

Клас  Бебе  / Baby Class

Britta Black Flower - Very Promising / I place

(S. Unbreakable Family Booster & D. Dallia Moon Illusion)

Клас Подрастващи / Puppy Class

Iraya Solo Magnifica - Very Promising / II place

(S. Emred Napoleon Solo & D. Devils Dahlia Solo Magnifica)

Biji From Bull Empire - Very Promising / I place / Best Puppy

(S. Amand The Congueror Bull & D. Empire X-Plosion From Plovdiv)

Клас Млади / Junior Class

Sunshine Bulls Marvel Merry - Excellent / I place / Best Junior / BOS

(S. Green Road Adventure & D. Mahaira Fire Edition Bagatur)

Sunshine Bulls Mysterious Eyes - Excellent / II place

(S. Green Road Adventure & D. Mahaira Fire Edition Bagatur)

Cachaca From Bullfactor - Excellent / III place

(S. Ch. Siradella’s Frosty Boy & D. Amorfa From  Bull Factor)

Blackseabull Brianna - Excellent / IV place

(S. Bagatur Dance of Passion Boogie & D. Mona Lisa Firebox)

Blackseabull  Barbara - Excellent

(S. Bagatur Dance of Passion Boogie & D. Mona Lisa Firebox)

Anita Of Trakya-Dogs - Excellent

(S. Amand The Congueror Bull & D. Bagatur Dance of Passion Samba)

Клас Открит / Open Class

Imperator Bull Dee Dee - Excellent / IV place

(S. Imperator Bull Antonini & D. Sunshine Bulls Crazy Girl)

Amber Blessed by Tangra - Excellent

(S: Mighty Bulls Eto Go Erol & D: Better Choice Of Birminghabrovo)

Nazar‘s Bull Roses and Kiss - Excellent / III place

(S. Rebelside Big Boss Of Imperator Bull & D. Nazar’s Bull Kiss Of Birminghabar)

Nazar’s Bull Rebel Girl - не се явила

(S. Rebelside Big Boss Of Imperator Bull & D. Nazar’s Bull Kiss Of Birminghabar)

Cleopatra From Birminghabrovo – не се явила

(S: Ronin from Fighting Angels & D: Paris The Fighting Angels)

Mona Lisa Firebox Excellent / II place

(S. Teirwgwyn Paper Gansta At Bullyview & D. Iguana Buteo)

D – City Red Rose - Excellent / I place / Best Female

(S. Cosmopolitan Ordeal Fire & D. Rebelside Flash Dance)

Attractive Force From Bull Empire – Very good

(S. Billy The Kid Of Critical Point & D. Empire X-Plosion From Plovdiv)

Aira From Bull Empire – Excellent

(S. Billy The Kid Of Critical Point & D. Empire X-Plosion From Plovdiv)

Клас Шампиони / Champion Class

Gigantic - Giant Roxanне се явила

(S. Moonflower Bleckberry Brandy & D. Raidrop Unchained Melody)

Only Crazy Head As-w - Excellent / I place

(S. Teirgwgwin Double Trouble & D. India As-w)

Greenroad Aprilia - Excellent / II place

(S. Megaville‘s Visions & D. Super Bowl‘s Headline)

Imperator Bull Droida - Excellent / III place

(S. Imperator Bull Antonini & D. Sunshine Bulls Crazy Girl)

Horreum Betty Boopне се явила

(S:Teirwgwyn Latest Flame & D:Bullkum Diodema)

Клас Ветерани / Senior Class

Nazars Bull Killing Spell - Excellent / I place

(S: Ronin from Fighting Angels & D: Paris the Fighting Angels)

Ex Pression Bull Position - Excellent / II place

(S: Ex Se Natus Soprano Jedi & D: Alisa Comer From Nort Bull Position)

Super Bowl’s Halloween - Excellent / III place

(S: Shadow Master To Bullorrties & D: Super Bowl’s Fenomenon)

***   ***   ***

BOB (клубен победител миниатюрен бултериер 2017 г.) – Grasco’s Celio Balbino For Imperator Bull

BOS (най-добро от противоположен пол миниатюрен бултериер 2017 г.) – Crunchy Biscuit of Brnensky Bull

BOB ( клубен победител стандартен бултериер 2017 г.) – Amazing Dark Knight

BOS (най-добро от противоположен пол стандартен бултериер 2017 г.) – Sunshine Bulls Marvel Merry

BEST HEADWhiski Boy Danube’s Pride

BEST HANDLER – Gergana Toncheva

BEST MOVEMENT – Amazing Dark Knight

BEST TATTOO – Evdokia Tzvetkova

Публикувано в Изложби | Коментирайте

ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА
БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АНГЛИЙСКИ БУЛТЕРИЕР

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА БККАБТ,

Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Български киноложки клуб английски бултериер“ уведомява всички членове и заинтересовани лица, че на проведеното Отчетно-изборно общо събрание на 20.05.2017 г. бяха взети следните решения по дневен ред:

1. Приемане на нови членове на сдружението.

  • Анабела Динчийска;
  • Атанас Йорданов;
  • Данаил Георгиев;
  • Доника Мангова;
  • Елена Анчева;
  • Златина Лалова;
  • Лазар Димитров

За момента не бяха одобрени заявленията за членство на:

  • Андрей Димитров;
  • Атанас Пашов;
  • Цветелина Аралова;

2. Отчет на управителния съвет за дейността през 2016 г.:

  • Приет бе Отчетът за дейността на сдружението за 2016 г.;
  • Приет бе Финансовият отчет за 2016 г.;
  • Приет бе Отчетът на отговорника развъдна дейност (ОРД) за 2016 г.;

3. Приет бе Докладът на ръководството за изминалия мандатен период и Управителния съвет бе освободен от длъжност.
4. Избран бе нов управителен съвет и нов контролен съвет:

  • Председател на УС– Камен Калчев;
  • Заместник председател на УС– Лина Бойчева;
  • Отговорник развъдна дейност – Марио Капушев;
  • Секретар и касиер – Десислава Капанъкова;
  • Член на Управителен съвет – Гергана Тончева;
  • Председател на Контролен съвет – Иван Кемилев;
  • Член на Контролен съвет – Станил Кавраджиев;
  • Член на Контролен съвет – Деница Гиндева;

5. Приета бе програмата за дейността и бюджет през 2017 г.

6. Подготовка за провеждане на клубна изложба през настоящата година – избрано бе място за провеждане – Хотел „Природа“, с. Долна баня

Предложения за съдии на Клубна изложба 2018 г.:

  • Стив Уокър
  • Ана Блеър
  • Сара Фостър
  • Дарма Уолбъри
  • Дейвид Хол
  • Лорейн Шепърд

7. Разискване на други въпроси.

  • Бе приет нов спонсор на клубната изложба;
  • Беше обсъдено въвеждането на задължителни здравни изследвания за миниатюрен бултериер;

За повече информация можете да се обърнете към:
Десислава Капанъкова – касиер и секретар на БККАБТ
тел. 0882 541 800
е-mail: info@bullterrierbg.org

С УВАЖЕНИЕ:
УС НА БКК АНГЛИЙСКИ БУЛТЕРИЕР

Публикувано в Новини | Коментирайте

Клубна изложба 2016

Български Киноложки Клуб Английски Бултериер
Клубна изложба 2016

03.09.2016(събота),  хотел „Природа“, гр. Долна Баня
Съдия: Mr. Gary Newberry

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ред на представяне на кучетата:

1. Клас „Бебе” – мъжки
2. Клас „Бебе” – женски

3. Клас „Подрастващи” – мъжки
4. Клас „Подрастващи” – женски

5. Клас „Млади” – мъжки
6. Клас „Междинен” – мъжки
7. Клас „Открит” – мъжки
8. Клас „Шампиони” – мъжки
9. Клас „Ветерани” – мъжки

10. Клас „Млади” – женски
11. Клас „Междинен” – женски
12. Клас „Открит” – женски
13. Клас „Шампиони” – женски
14. Клас „Ветерани” – женски

Конкурси:
- Най-добри движения
- Най-добра глава
- Най-добър водач на куче

Резултати от изложбата и класиране

Миниатюрен Бултериер / Bull Terrier Miniature
МЪЖКИ / MALE

Интермедия / Клас Intermediate Class
1. Grasco’s Celio Balbino For Imperator Bull – excellent / I place / BEST MALE / BOS 2016 miniature bull terrier
/ Grasco’s Ring Of Fire x Grasco’s Train Blues /

ЖЕНСКИ / FAMELE

Клас Млади / Junior Class
2. Terrigan Double Cream – excellent / 1 place / BEST JUNIOR
/ Ch.Panda Of Bully Lake x Ch. Go-Go Shadow`S Kate /

Интермедия / Клас Intermediate Class
3. Terrigan Back Off – excellent / II place
/ Ch. Isengrin Du Domaine D`Odin x JCh. Go-Go Shadow`s Kiki Di /
4. Hot Imperator Bull Eos Tanagros – excellent / I place
/ Urban Chaos Eos Tanagros x Helena Montana Eos Tanagros /

Клас Открит / Open Class
5. Crunchy Biscuit of Brnensky Bull – excellent / I place / BEST FEMALE / BOB / CLUB WINNER 2016 miniature bull terrier
/ Ch. Merlindan Captain Chaos x Ch. April Blossom Of Brnensky Bull /
6. Funny From The Hood – excellent / II place
/ Exclusive Gift Terra Viva x Silver Lady von Bercek /

Клас Шампиони / Champion Class
7. Beauty Antea Duvessa z Makdani – excellent / I place
/ Duvessa Diephontes x Fire at Midnight Opalplast /

Стандартен Бултериер / Bull Terrier Standard

МЪЖКИ / MALE

Клас Бебе / Baby Class
8. Chivas Regal From Bullfactor – very promising / II place
/ Ch. Siradella’s Frosty Boy x Amorfa From Bull Factor /
9. Cuba Libre From Bullfactor – very promising / I place
/ Ch. Siradella’s Frosty Boy x Amorfa From Bull Factor /

Клас Млади / Junior Class
10. Sunshine Bulls Heartbreaker – excellent / I place / BEST JUNIOR / BOS 2016 standard bull terrier
/ Cerwyn Hacker x Sunshine Bulls Bamba La Bomba /
11. Amazing Dark Knight – excellent / II place
/ Chico Von Chiorean x Jane Von Chiorean /
12. Nazar’s Bull Quattro – not present
/ Nazar’s Bull Kaiser Of Birminghabar x Divine Intervention From Birminghabrovo /
13. Bullsyndrome Bruce Dickinson – very good / III place
/ Ch Green Road Adventure x Ch Cosmic Light /
48. Sunshine Bulls Arcos Boy – very good / IV place
/ Ch Sunshine Bulls Crazy love x Ch Sunshine Bulls Britni/

Интермедия / Клас Intermediate Class
14. Nazar’s Bull Paco Pokerface – excellent / I place
/ Rebelside Big Boss Of Imperator Bull x Cleopatra From Birminghabrovo /
15. Nazar’s Bull Playboy – very good / III place
/Rebelside Big Boss Of Imperator Bull x Cleopatra From Birminghabrovo /
16. Nazar’s Bull Prince – excellent / II place
/ Rebelside Big Boss of Imperator Bull x Cleopatra From Birminghabrovo /

Клас Открит / Open Class
17. Bagatur Silverline Topper – excellent / I place
/ Ch.Siradella’s Beluga Sunshine Bulls x Bagatur Tracian Satra /
18. Amand The Congueror Bull – excellent / II place
/ Topfuel Myth Of Tyebar x Episode White Predators /
19. Nazar’s Bull New Kahu Ko – not present
/ Nazar’s Bull Lion-Hunter x Norah From Fighting Angels /
20. Nazar’s Bull Open Quest – not present
/ Nazar’s Bull Lord Of Birminghabar x Ch.Nazar’s Bull Kingsize /
21. Bagatur Dance of Passion Boogie – not present
/ Rebelside Big Boss of Imperator Bull x Just Like Heaven Ex Se Natus /
49. Nazar’s Bull Quartz Stone – very good / IV place
/ Nazar’s Bull Kaiser of Birmingabar x Divine Intervention form Birminghabrovo /
51. Fury Fighter of Critical Point – very good / III place
/ Billy the Kid of Critical Point x Rebelside Co Co Loco/

Клас Шампиони / Champion Class
22. Greenroad Adventure – excellent / I place / BEST MALE/ BEST COLOR BULL TERRIER
/ Ch.MEGAVILLE’S VISIONS x Ch. SUPER BOWL’S HEADLINE /
23. Nemo Von Chiorean – excellent / II place
/ Zeno Von Chiorean x Fly Von Chiorean /
24. Quentinhill Ice And Spice – excellent / III place
/ Gorbain Hellboy x Ice’s Satin Diesire Of Quentinhill /
Клас Ветерани / Senior Class
25. Samuel from Fighting Angels – excellent / I place
/ Terjos Devil In Disqise x Karmen From Speaking Eyes /

ЖЕНСКИ / FAMELE

Клас Бебе / Baby Class
26. Cachaca From Bullfactor – very promising / II place
/ Ch. Siradella’s Frosty Boy x AMORFA FROM BULL FACTOR /
27. Madjoker Zodiac For Badeasi – not present
/ Zappy Zack Timar x Madjoker Sin City /
28. Skull Bunny Bogota La Sicaria – not present
/ Ch. Green Road Adventure x Super Bowls Murder With Love /
29. Caipirinha From Bullfactor – very promising / I place / BEST BABY
/ Ch. Siradella’s Frosty Boy x Amorfa From Bull Factor /

Клас Подрастващи / Puppy Class
30. Anita Of Trakya-Dogs – very promising / I place / BEST PUPPY
/ Amand The Congueror Bull x Bagatur Dance Of Passion Samba /

Клас Млади / Junior Class
31. Komerito Victoria – excellent / I place
/ Napier Alexander George x Maria /
32. D – City Red Rose – excellent / II place
/ Cosmopolitan Ordeal Fire x Rebelside Flash Dance /
33. Nazar‘s Bull Roses and Kiss – excellent / III place
/ Rebelside Big Boss Of Imperator Bull x Nazar’s Bull Kiss Of Birminghabar /
34. Attractive Force From Bull Empire – very good / IV place
/ Billy The Kid Of Critical Point x Empire X-Plosion From Plovdiv Bull /
52. Aira from Bull Empire – very good
/ Blly the Kid of Critical Point x Empire X-Plosion from Plovdiv Bull /

Клас Интермедия / Intermediate Class
35. Sunshine Bulls D’Olya – excellent / I place
/ Ch. Greenroad Adventure x Sunshine Bulls Amber /
36. Nazar’s Bull Rebel Girl – very good / II place
/ Rebelside Big Boss Of Imperator Bull x Nazar’s Bull Kiss Of Birminghabar /

Клас Открит / Open Class
37. Bagatur Silverline Syberia – excellent / I place / BOB / CLIB WINNER 2016 standard bull terrier / BEST WHITE BULL TERRIER
/ Ch.Siradella’s Beluga Sunshine Bulls x Bagatur Tracian Satra /
38. Beatrice Sorceress The Congueror Bull – not present
/ Stranger In The Night Opalplast x Episode White Predators /
39. Cleopatra From Birminghabrovo – not present
/ Ronin from Fighting Angels x Paris The Fighting Angels /
40. Super Bowls Murder With Love – not present
/ Super Bowls Just a Gigolo x Glamorous Hollywood /
41. Nazars Bull Karma – excellent / II place
/ Ronin from Fighting Angels x Paris The Fighting Angels /
50. Bistre Collar Baby – very good / III place
/ Ronin from Fighting Angels x Paris the Fighting Angels /

Клас Шампиони / Champion Class
42. Imperator Bull Droida – excellent / II place
/ Imperator Bull Antonini x Sunshine Bulls Crazy Girl /
43. Greenroad Aprilia – excellent / I place
/ Ch.MEGAVILLE’S VISIONS x Ch. SUPER BOWL’S HEADLINE /
44. Imperator Bull Dee Dee – excellent / IV place
/ Imperator Bull Antonini x Sunshine Bulls Crazy Girl /
45. Dallia Moon Illusion – excellent / III place
/ Victim of Prejudices Cobel x Aurora Northern Light /
46. Nazar’s Bull Paris Star – not present
/ Rebelside Big Boss Of Imperator Bull x Cleopatra From Birminghabrovo /

Клас Ветерани / Senior Class
47. Just Like Heaven Ex Se Natus – excellent / I place
/ Super Bowl`S Fletwood x Double Dee Jedi Gabriyllaron /

BOB (клубен победител миниатюрен бултериер 2016г.) – Crunchy Biscuit of Brnensky Bull
BOS (най-добро от противоположен пол миниатюрен бултериер 2016г.) – . Grasco’s Celio Balbino For Imperator Bull
BOB ( клубен победител стандартен бултериер 2016г.) – Bagatur Silverline Syberia
BOS (най-добро от противоположен пол стандартен бултериер 2016г.) – Sunshine Bulls Heartbreaker
BEST WHITE BULL TERRIER 2016 – Bagatur Silverline Syberia
BEST COLOR BULL TERRIER 2016 – Greenroad Adventure
BEST HEAD – Terrigan Back Off
BEST HANDLER – Georgi Minkov
BEST MOVEMENT – Quentinhill Ice and Spice
JUNIOR HANDLER – George Zahariev
BEST TATTOO – Vladimir Chomakov

Снимки от изложбата

Публикувано в Изложби | Коментирайте

BLACKSEABULL KENNEL (FCI 47/2015)

BLACKSEABULL Kennel, гр. Варна
Регистрационен №: FCI 47/2015
Собственик: Диан Атанасов Ангелов

Мобилен: 0896656693

Има още

Публикувано в Развъдници | Коментирайте